onsdag 15 september 2010

Inhumant

Corren skildrade i måndags hur en Cancersjuk kvinna behandlades av försäkringskassan. Ett liknande fall skildras i lärarförbundets tidning. Det är personliga tragedier som rapporteras i dessa båda tidningar och än värre är att de inte är ensamma. Tusentals personer i Sverige befinner sig i liknande situationer. Nu är inte deras belägenhet resultatet av elaka tjänstemän eller feltolkade regler på försäkringskassan utan ett resultat av det förändrade regelverk som den borgerliga regeringen drivit igenom vad gäller sjukförsäkringen. På söndag kan du göra Sverige lite rättvisare och lite humanare ta den chansen.

1 kommentar:

  1. Den politiskt-mediala överklassen och den organiserade brottsligheten gör nu gemensam sak mot Sverigedemokraterna. Demokratin är hotad. Då kan jag omöjligt tiga. Det är en medborgerlig PLIKT nu för alla oss som GILLAR OLIKA att stå upp mot den falska vänsterns strävan till Gleichschaltung och real diktatur.

    Det är vidare min skyldighet att sprida ljus över något starka krafter vill mörklägga, nämligen det VERKLIGA hiv-läget i vårt land.

    Denna sida upp!

    - Peter Ingestad, Solna

    SvaraRadera